Oud goud online verkopen

11 sep

Ergens in een laatje of kastje heb je wat oude gouden sieraden die liggen te verstoffen. Sieraden die je niet meer draagt kunnen op snelle wijze geld opleveren. Oud goud verkopen online is lucratief en naast goud kun je ook zilver, diamant, platina en luxe horloges te koop aanbieden. GoudNL is gespecialiseerd in de inkoop van sieraden en horloges. Je krijgt een scherpe prijs betaald die elke 30 minuten geactualiseerd wordt. Taxaties zijn gratis en vrijblijvend.

Heb je snel geld nodig?

Ken je het gevoel van krap bij kas zitten. Meestal overkomt dit je op momenten dat het écht niet uitkomt. Het einde van de maand is nog niet in zicht en toch moet je iets doen om over geld te beschikken. In Eindhoven kun je zonder afspraak binnen lopen bij GoudNL. Neem het goud dat je wilt verkopen mee en laat de professionals de sieraden op waarde taxeren. Je hoeft geen bijkomende kosten voor het smelten en/of verwerken te betalen. Je ontvangt de prijs waarop je sieraden en/of horloge getaxeerd wordt. Ben je niet in de gelegenheid om naar Eindhoven te gaan? Geen probleem je kunt online alle gegevens invullen van het goud en de sieraden die je wilt verkopen. GoudNL belooft je de hoogste goudprijs en een discrete afwikkeling van de verkoop. Valt het taxatiebedrag je toch tegen? Dan heb je geen enkele verplichting om tot verkoop over te gaan.

Voordelen van goud verkopen online

Je verkoopt je goud voor de hoogste goudprijs die op het moment van de taxatie van toepassing is. Besluit je om te verkopen dan krijg je contanten, zonder limiet, gelijk uitbetaald. De service van GoudNL is uiterst snel en je doet zaken in een betrouwbare en beveiligde omgeving. Heb je ‘oud’ goud of sieraden die niet meer gedragen worden en wil je deze omzetten in geld dan is GoudNL de aangewezen service om waar voor je sieraden te krijgen.