Houd de ontwikkelingen binnen de werktuigbouwkunde goed bij

13 jan

De werktuigbouwkunde is een sector waarbinnen regelmatig veranderingen waar te nemen zijn. Als je reeds jarenlange ervaring hebt binnen deze sector maar toch op de hoogte wilt blijven van de jongste ontwikkelingen doe je er ook zeker goed aan om regelmatig een opfriscursus op dit gebied te volgen. Hiermee vergroot je niet alleen je kennis maar heb je je klanten ook meer te bieden.

Speciaal ontwikkelde cursussen

Een opleiding werktuigbouwkunde kun je volgen bij Kenteq. Zij verzorgen op dit gebied alleen cursussen op de bedrijven zelf waarvoor ze bedoeld zijn. Dit heeft als groot voordeel dat de cursus speciaal ontwikkeld wordt voor het bedrijf en dus op maat gemaakt is. Met deze cursus kunnen de deelnemers met de geleerde theorie meteen aan de slag in de praktijk en dat is niet alleen nuttig maar werkt ook extra motiverend.

Kijk wat er allemaal mogelijk is

Voor alle mogelijkheden als je een cursus wilt volgen die door Kenteq verzorgd wordt kijk je op de site maar het is verstandig eerst informatie in te winnen zodat je weet wat er allemaal kan. Je kunt als bedrijf ook zelf inbreng geven omtrent de inhoud van de cursus en overleg is altijd mogelijk. Zo kun je samen bepalen wat belangrijk is en wat er zeker in dient te zitten voor de deelnemers. Vraag ook altijd even van tevoren de prijs op zodat je weet wat het je als bedrijf gaat kosten.

Bekijk de cursussen op de site

Als je nog helemaal nieuw bent in deze sector kun je bij Kenteq ook kiezen voor een complete opleiding werktuigbouwkunde. Hierover lees je meer op de website en als je de opleiding met succes afsluit ben je in het bezit van een diploma waarmee je op zoek kunt gaan naar een leuke technische baan.